Η Φιλοσοφία μας

Η Φιλοσοφία μας

Ο πυρήνας της φιλοσοφίας μας δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον μαθητή. Έτσι στηρίζουμε το προσωπικό του όραμα, μοιραζόμαστε την αγωνία του και ενισχύουμε την πίστη στον εαυτό του, μετουσιώνοντας τους στόχους του σε πραγματικό όραμα επιτυχίας.

Επιδίωξή μας είναι να εκμηδενίσουμε τη στείρα εκμάθησης της διδακτέας ύλης, κάνοντας τους μαθητές μας πρωταγωνιστές. Δε θέλουμε τη μετατροπή των παιδιών μας σε μηχανές αδιάκοπης μελέτης, θέλουμε οντότητες ολοκληρωμένες με κριτική σκέψη.

Πιστεύουμε ότι η εκπαίδευση είναι μια αμφίδρομη διαδικασία. Είναι μέσο ανταλλαγής εμπειριών, πεποιθήσεων, βιωμάτων και τρόπου σκέψης.

Στο Πρίσμα καταφέρνουμε να έχουμε τα πλεονεκτήματα του ιδιαίτερου μαθήματος και της οργάνωσης του φροντιστηρίου. Εκμεταλλευόμαστε τα δυνατά σημεία του μαθητή και θεραπεύουμε τις αδυναμίες του. Καλλιεργούμε τις ικανότητές του, θέτουμε στόχους σε καθημερινή βάση και τους πετυχαίνουμε!

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο ο καθηγητής στο Πρίσμα δεν είναι απλός αναμεταδότης ψυχρής λογικής, αλλά δάσκαλος και καθοδηγητής στο γνωστικό του αντικείμενο. Στο κέντρο της ομάδας αποτελεί πολύτιμο συνεργάτη και αρωγό πολλαπλασιάζοντας τη δυναμική της.

Το μάθημά μας γίνεται σε ελλειπτικό τραπέζι, ώστε όλοι, καθηγητές και μαθητές, να λειτουργούν με την αίσθηση της ομάδας που θέτει στόχους και προάγει το πνεύμα της συνεργασίας και της άμιλλας μεταξύ των μελών της, κάτι που λείπει από το ελληνικό σχολείο.

Διεύθυνση:

Πειραιώς 209Β - Ταύρος


Τηλέφωνο:

210 3479163


Email:

info@prismafme.gr


Ώρες Επικοινωνίας:

Δευτέρα έως Παρασκευή 14:00 – 22:00

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Υπουργείο Παιδείας Διαδραστικά Σχολικά Βιβλία Ομοσπονδία Εκπ. Φροντιστών Ελλάδος

Στοιχεία Επικοινωνίας  Πειραιώς 209Β - Ταύρος

  210 3479163

  info@prismafme.gr

  Δευτ. έως Παρασκευή 14:00 – 22:00

Χάρτης