Ενημερώσεις Γονέων

Οι καθηγητές σου

Οι δάσκαλοί μας, άνθρωποι νέοι, μπορούν να αφουγκραστούν την ψυχολογία των εφήβων και έτσι γίνονται συμπαραστάτες στην προσπάθειά τους.

Με εξειδίκευση στο γνωστικό τους αντικείμενο αλλά ταυτόχρονα μέλη μιας ομάδας, ακολουθούν κοινό πρόγραμμα ώστε να καθοδηγήσουν τον κάθε μαθητή στην επιτυχία.

Αντιμετωπίζοντας κάθε μαθητή ως μοναδική οντότητα εντοπίζουν τις αδυναμίες του και αναδεικνύουν τα δυνατά του σημεία. Ως συνέπεια, εκτός από τους ομαδικούς καθορίζουν και τους κατάλληλους ατομικούς στόχους. Βάσει προγράμματος, παρακολουθούν διαρκώς την πρόοδο και την επίδοση κάθε παιδιού και στις μηνιαίες συναντήσεις, μαζί με τον υπεύθυνο σπουδών, καταφέρνουν να λύσουν κάθε πρόβλημα στη γέννησή του!

O Χώρος σου

Το περιβάλλον μέσα στο οποίο ζούμε και εργαζόμαστε επηρεάζει σημαντικά την ψυχολογία και την απόδοσή μας.

Β


ασικός μας στόχος είναι τα παιδιά μας να έχουν καλή διάθεση και ταυτόχρονα να διατηρείται η προσοχή τους. Γι αυτό το λόγο δημιουργήσαμε ένα σύγχρονο και λειτουργικό περιβάλλον για τους σπουδαστές και τους καθηγητές μας στον οποίο κυριαρχεί η θετική ενέργεια ώστε η δουλειά μας να έχει τη μεγαλύτερη δυνατή αποτελεσματικότητα.

Σε όλους τους χώρους του φροντιστηρίου υπάρχει εξαερισμός και κλιματισμός. Οι αίθουσες είναι ευρύχωρες, εξοπλισμένες με σύγχρονους πίνακες, ελλειπτικό τραπέζι και δυνατότητα ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο ώστε να μπορούν να υποστηρίξουν σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας. Υπάρχει χώρος διαλείμματος για τους μαθητές, έξοδος κινδύνου και γενικά οι χώροι μας υπερκαλύπτουν τις προδιαγραφές που έχει θέσει το Υπουργείο Παιδείας, ώστε τα παιδιά μας να είναι ασφαλή και προστατευμένα από οποιοδήποτε κίνδυνο.

Βιβλιοθήκη – Αναγνωστήριο

Ο

χώρος αυτός είναι πάντα στη διάθεση του σπουδαστή μας έτσι ώστε να έχει τη δυνατότητα να μελετήσει όταν δεν έχει μάθημα, υπό την καθοδήγηση των καθηγητών του. Με τον τρόπο αυτό κερδίζει χρόνο εκμεταλλευόμενος τα διαστήματα πριν και μετά το μάθημά του. Κάθε μαθητής μας , λοιπόν, μπορεί να συντάξει τις εργασίες του συλλέγοντας πληροφορίες είτε μέσω του διαδικτύου είτε από βιβλία και σημειώσεις της βιβλιοθήκης μας. Χωρίς φασαρία ή άλλα εξωτερικά ερεθίσματα που μπορεί να αποσπούν την προσοχή του, εργάζεται με απόλυτη προσήλωση.

Τα Τμήματά μας

Ο
ι μαθητές στο Πρίσμα διαχωρίζονται στα τμήματά τους ανάλογα με τους στόχους, τις ανάγκες και τις δυνατότητες τους.

Οι σπουδαστές μας λοιπόν, μπορούν να επιλέξουν:

  Ιδιαίτερο : 1 μέλος ... Θέλω αποκλειστικότητα !

  Group : 2 – 4 μέλη ... Αναζητώ τον ανταγωνισμό.

  Τμήμα : 5 – 8 μέλη ... Κερδίζω μέσα από την ομάδα.

Ό,τι και αν επιλέξεις...

με τον καθηγητή συμπαραστάτη σου, θα έχεις


  ✔χρονοδιάγραμμα ύλης.
  ✔πρόγραμμα μελέτης.
  ✔άνεση χρόνου για test ( προφορικά – γραπτά ).
  ✔εικόνα της επίδοσής σου.


Η διδασκαλία προσαρμόζεται ανάλογα με το επίπεδο της κάθε ομάδας.

Με τμήματα ενισχυτικής διδασκαλίας καλύπτονται κενά που ενδεχομένως υπάρχουν.

Δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην εμπέδωση βασικών γνώσεων και στη συνέχεια εμβαθύνουμε σε θέματα αυξημένης δυσκολίας.

Οι υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων ολοκληρώνουν έγκαιρα την ύλη και υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος για τις τελικές επαναλήψεις.

Διαγωνίσματα

Σ
το ήδη φορτωμένο πρόγραμμά σου, το τεστ και το διαγώνισμα είναι μια επιπλέον πίεση… Και τότε γιατί στο Πρίσμα τα διαγωνίσματα είναι υποχρεωτικά;

Τεστ Ημέρας :

 • δεν επαναπαύεσαι

 • αφομοιώνεις την ύλη πριν γίνει βουνό

Τρίωρα διαγωνίσματα :

 • Μαθαίνεις να διαχειρίζεσαι το χρόνο που σου δίνεται

 • Βελτιώνεις σταθερά την απόδοσή σου.

Εξετάσεις ΟΕΦΕ :

 • Δοκιμάζεσαι σε συνθήκες Γενικών Εξετάσεων.

 • Άρα γίνεσαι καλύτερος ! ! !

Προγραμματισμένοι κύκλοι διαγωνισμάτων εκτός των διδακτικών ωρών, βοηθούν τον μαθητή να εντοπίζει τις αδυναμίες του και να διορθώνει τα λάθη του. Με μέτρο σύγκρισης τον εαυτό του όταν βελτιώνεται τονώνει την αυτοπεποίθησή του ενώ παραμένει ανταγωνιστικός στο πλαίσιο της τάξης.

Ενημερώσεις Γονέων

Σ
το Πρίσμα πιστεύουμε ότι η συχνή επαφή και η συνεργασία με το οικογενειακό περιβάλλον των μαθητών μας αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την επίτευξη των στόχων τους.

Πέρα απ' αυτό αναγνωρίζουμε την ανάγκη που έχει ο κάθε γονιός να ενημερώνεται για την απόδοση του παιδιού του.

Για τους λόγους αυτούς, οργανώνουμε τέσσερις κεντρικές ενημερώσεις γονέων, όπου παρουσιάζεται συνολικά το επίπεδο απόδοσης του κάθε μαθητή από τους ίδιους τους καθηγητές του αλλά και από τον Διευθυντή Σπουδών.

Περά από αυτό, προσφέρουμε και την ευκαιρία της μηνιαίας παρουσίασης της επίδοσής του μέσω προγραμματισμένης συνάντησης ή μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας που διαθέτει το φροντιστήριο μας.

Με αυτό τον τρόπο γίνεστε και εσείς ενεργοί υποστηρικτές της προσπάθειας των παιδιών σας !!!

Σημειώσεις

Μ


ε την εγγραφή σου στο ΠΡΙΣΜΑ παίρνεις δωρεάν τα βιβλία του εκπαιδευτηρίου μας που έχουν επιμεληθεί οι καθηγητές σου για κάθε μάθημα.Έτσι οργανώνεις το διάβασμά σου αυξάνοντας την αποτελεσματικότητά του.

Διεύθυνση:

Πειραιώς 209Β - Ταύρος


Τηλέφωνο:

210 3479163


Email:

info@prismafme.gr


Ώρες Επικοινωνίας:

Δευτέρα έως Παρασκευή 14:00 – 22:00

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Υπουργείο Παιδείας Διαδραστικά Σχολικά Βιβλία Ομοσπονδία Εκπ. Φροντιστών Ελλάδος

Στοιχεία Επικοινωνίας  Πειραιώς 209Β - Ταύρος

  210 3479163

  info@prismafme.gr

  Δευτ. έως Παρασκευή 14:00 – 22:00

Χάρτης